Livestream teknologi

Nettbasert videoplattform med nøkkelferdig integrasjon eller ved bruk av API.

Med IncidentShare® får dere en nettleserbasert videoplattform som ikke bare er en brukervennlig og frittstående løsning, men som også kan integreres sømløst med andre systemer. IncidentShare® er nemlig utviklet fra bunnen av med integrasjon, modularitet og serviceorientert arkitektur i fokus.

Med vår brukervennlige plattform kommer dere i gang med det samme. IncidentShare® krever ikke nedlasting av noen app eller teknisk kunnskap, og fungerer upåklagelig på alle iOS- og Android-enheter. Det er bare å sende en invitasjon via SMS, e-post, chat, eller internett. Så enkelt kan det faktisk gjøres!

Integrasjon

Bruk vår kraftige API eller en av de nøkkelferdige integrasjonene.

Fordeler

1. Jevn og stabil video

IncidentShare® er utviklet for å gi best mulig kvalitet under alle forhold ved å utnytte strømmeprotokollene på en optimal og dynamisk måte.

2. Høy tilgjengelighet

IncidentShare® kjøres i et datasenter i nærheten av dere med bransjens høyeste grad av sikkerhet for tilgjengelighet. Brukerne trenger bare en nettleser.

3. Rask visuell assistanse

IncidentShare® er bygd fra bunnen med brukervennlighet og rask visuell assistanse i tankene. Det innebærer minimal bildeforsinkelse og tilgang til alle verktøy som er nødvendig for rask og effektiv problemløsning.

4. Private servere

IncidentShare® kjøres på private servere i et sikkert og virtualisert miljø. Vi sørger for at dere får alle fordeler som skyløsninger gir, og samtidig sikkerheten som ligger i at dere alltid vet hvor dataene befinner seg.

5. Kontinuerlig innovasjon

Vi har jobbet og jobbet med utviklingen av IncidentShare®, og det er fortsatt vår kjerneoppgave. Det betyr at vi raskt kan innføre nyheter og introdusere nye funksjoner. På den måten er IncidentShare® i konstant utvikling og blir kontinuerlig forbedret med utgangspunkt i brukernes behov og den teknologiske utviklingen.

6. Kraftig API

IncidentShare® er utviklet med et robust og standardisert API som gir dyp integrasjon med eksisterende løsninger hos dere. Videre kan plattformen kombineres med et stort spekter av nøkkelferdige integrasjoner. Det betyr at dere kan utnytte fordelene med IncidentShare® i dag, uten straks å måtte skifte ut gamle systemer.

7. Opptak

Video og andre datatyper som lagres på IncidentShare® kan klippes og organiseres på mange måter. Plattformen kan brukes til evaluering, undervisning og dokumentasjon, ikke bare til raskt å oppnå en felles forståelse av en situasjon.

8. Deling

IncidentShare® gir et hav av forskjellige muligheter for deling av opptak og live video. Det er enkelt å hjelpe hverandre når informasjonen er felles og presis. Dra nytte av en finmasket, rollebasert tilgangsstyring.

Programvare

Samle alle videokilder på ett sted (RTMP, RTSP, RTMPS, SRT, MPEG-transportflyt osv.)

  • Integrer med andre systemer via API (REST / JSON)
  • Del sikkert med kollegaer og eksterne samarbeidspartnere
  • Bruk nettleseren (krever ikke klientprogramvare)

API integrasjon

Dere kan integrere IncidentShare® i allerede eksisterende arbeidsflyter, dele kritiske data mellom serverdelsystemer og automatisere funksjoner med kraftige API-er.

WebRTC

Med WebRTC og kryptering kan dere være sikre på at all data overføres på en sikker måte.

Dere slipper å laste ned og installere programmer til datamaskin eller andre enheter. Alle funksjoner er tilgjengelig via Edge- eller Chrome-nettleseren uten behov for installasjon av utvidelser eller plugin-moduler. Også wearables kan vi håndtere.

Personopplysninger

For alle kundene våre er det viktig å være helt sikker på at GDPR overholdes. Det er en felles oppgave som vi tar svært alvorlig, som har vært integrert i IncidentShare® helt fra begynnelsen, og som fortsatt har vår fulle oppmerksomhet. Derfor sørger vi bl.a. for at det regelmessig utarbeides uavhengige revisjonsrapporter som vurderer om våre kontroller, prosedyrer og tekniske foranstaltninger holder et høyt nivå.

Individuelt tilpasset utseende

Vi bistår med å tilpasse plattformens utseende etter deres visuelle identitet.

Eksterne systemer

IncidentShare kan integreres direkte med bl.a.

Brukervennlighet og fleksibilitet

Her er et utvalg av funksjonene i IncidentShare® som kan tilpasses til deres spesifikke behov

Active Directory

Hvis dere bruker Active Directory i Azure, har vi gode nyheter. IncidentShare® er nemlig enkelt å integrere, og dere kan styre brukerrettighetene sentralt.

Automatisk fordeling av anrop

IncidentShare® kan automatisk sende anrop videre til medarbeidere med bestemte kvalifikasjoner.

Beslutningsstøtte

Tilpass egne maler og arbeidsflyter slik at dataene blir best mulig og dermed gir et optimalt grunnlag for beslutninger av høy kvalitet.

Ta opp video

Ta opp video og lagre direkte i saksmappene for deling med kollegaer og kunder.

Bilder i Ultra HD

Ta bilder i topp kvalitet og lagre dem direkte i saksmapper med omfattende metadata.

Pålitelig geolokalisering

Finn og del den nøyaktige plasseringen overalt på kloden med telefonens innebygde GPS.

Vi svarer på henvendelser så fort som mulig.

Lurer du på noe?

Dersom dere har spørsmål relatert til våre tjenester, er det bare å spørre.

Det er mye å ta hensyn til ved valg av tekniske muligheter og løsninger. Hva er viktig å tenke på, hva trengs av utstyr, hva vil det koste. Ta kontakt, så kan vi sammen finne den løsningen som passer dere.

Ring på telefon: 945 01 798 eller bruk post@ocean-sar.no