Livestreaming og nettverk

Har du behov for livestream eller trenger et sterkt nettverk som gir internett tilgang ute i felt, er løsningen å bruke nettverksløsningen fra Incendium.

Enten du skal livestreame fra en drone, et mastekamera, whiteboard kamera, ROV, fra dykker, eller ha tilgang til internett når du befinner deg et sted uten en nettverkskontakt, trenger du maskinvare.

Trenger du råd eller maskinvare?

Vi har stor teknisk innsikt i standard og spesialbygd maskinvare som fungerer 24/7 - selv under vanskelige forhold.

Maskinvare for nettverk og internett med kryptert sikkerhet

Uplink unit

Uplink Unit ™ er en dobbel LTE internetrouter enhet. Den sørger for nettverk og WiFi.

Den har plass til to SIM-kort fra forskjellige mobil leverandører. Når routeren starter opp, velger den det SIM-kortet som har den beste dekningen.

Den er bygget for mobilitet, altså til innbygging i kjøretøyer, for å etablere en sikker forbindelse til viktige applikasjoner under innsats.

Aggregation unit

Aggregasjon Unit™ sørger for sterkere forbindelse hvis du må kjøre i områder med potensielt dårlig mobildekning. Den sørger for å sette sammen alle SIM-kortene fra en eller flere Uplink Units til en enkelt og sterk forbindelse. Dataen på alle SIM-kortene fra de forskjellige mobilnettene utnyttes maksimalt samtidig.

Den er bygget for mobilitet på lik linje som Uplink Unit, altså til innbygging i kjøretøyer, for å etablere en sikker forbindelse til viktige applikasjoner under innsats.

Antenne

LTE, GPS og WiFi -antenne.

Profesjonell antenne med fem kabler: 2x 5G -kompatibe lLTE, 2x WiFi, 1x GPS. Antennen sikrer enkel installasjon og antennen kan males i kjøretøyets farger. WiFi signalet blir levert fra antennen og sørger for et stort dekningsområde. Leveres med antennekombinator.

Stream unit

Stream unit er bygget for mobilitet. Den kan bygges inn eller bæres i en veske. Enheten har en HDMI og en BNC SD/HD/3G-SDI inngang.

Den har plass til to SIM-kort og setter sammen SIM-kortene fra to leverandører til en enkelt og sterk forbindelse. Dataene på begge SIM-kortene utnyttes maksimalt samtidig.

Når operatøren kobler enten en HDMI- eller HD-SDI-kabel til Stream unit med videosignal fra et kamera, starter videostrømmingen til incidentshare plattformen, helt automatisk.

Stream Unit

Stream Pack

Stream Pack er designet for å bæres på ryggen og gir en sterkest mulig nettverksforbindelse. Den har flere tilkoblinger: BNC (3G-SDI), HDMI 1.4 Grensesnitt 1 x WAN og 1 x LAN grensesnitt (dvs. satellitt, ADSL eller annen tilgjengelig tilkobling) for å øke mottak av nettverk.

Den har plass til 5 SIM-kort fra forskjellige mobil leverandører, og setter sammen alle SIM-kort til en enkelt og sterk forbindelse. Dataen på alle SIM-kortene utnyttes maksimalt samtidig.

Når operatøren kobler enten en HDMI- eller HD-SDI-kabel til Stream Pack med videosignal fra en drone, starter videostrømmingen til IncidentShare® plattformen, helt automatisk.

Stream Pack har også Wifi hotspot.

Vi svarer på henvendelser så fort som mulig.

Lurer du på noe?

Dersom dere har spørsmål relatert til våre tjenester, er det bare å spørre.

Det er mye å ta hensyn til ved valg av tekniske muligheter og løsninger. Hva er viktig å tenke på, hva trengs av utstyr, hva vil det koste. Ta kontakt, så kan vi sammen finne den løsningen som passer dere.

Ring på telefon: 945 01 798 eller bruk post@ocean-sar.no